Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen

Aanmelden kunstenaarsDeelname aan de Nationale Kunstdagen is mogelijk voor kunstenaars waarvan de kunstwerken tijdens een van de Regionale Voorrondes positief zijn geballoteerd.

Tijdens een Regionale Voorronde kunt u naar keuze 3 of (maximaal) 4 van uw kunstwerken door een deskundige jury laten beoordelen. Als uw werken positief worden beoordeeld, kunt u aan de Nationale Kunstdagen deelnemen, in 2018 en elk volgend jaar dat u wilt. U betaalt voor de beoordeling van uw kunstwerken slechts € 59,- inclusief BTW. U krijgt veel voordeel, als u zich na een positieve beoordeling meteen aanmeldt voor deelname aan de Nationale Kunstdagen 2018.De Nationale Kunstdagen vinden in 2018 plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november in de Beursfabriek in Nieuwegein.

U leest hier alles over de beoordelingsprocedure en de samenstelling van de jury.

Heeft u al deelgenomen aan een Regionale Voorronde met positief resultaat, dan kunt u hier uw aanmeldformulier voor de Nationale Kunstdagen 2018 invullen.


Aanmelden Regionale Voorronde


Onderstaande data en locaties worden de komende tijd nog aangevuld met extra data en locaties. Komen de onderstaande data niet uit? Kijk dan op 1 januari 2018 nog eens of stuur een email naar info@kunstdagen.nl als u graag een herinnering krijgt wanneer er een nieuwe datum en locatie is toegevoegd.

1a. Ja, ik wil 3 of 4 van mijn werken laten beoordelen tijdens deze Regionale Voorronde:
1b. Om wachttijden zoveel mogelijk te voorkomen, geef ik een tijdsperiode van mijn voorkeur aan. Mijn voorkeur gaat uit voor beoordeling in deze tijdsperiode*:

*) We zullen zoveel mogelijk rekening houden met de aangegeven voorkeur.

2. Ik laat zien:

3. Mijn gegevens:

Geslacht
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam

Straat
Huisnummer
Toevoeging

Postcode
Plaats

Website (http://www.uwdomein.nl/)

E-mailadres

4. Betaling
U krijgt in alle gevallen per e-mail een BTW-factuur voor uw administratie.


IBAN
BIC


Eventuele opmerkingen

Ik heb kennis genomen van de deelnamevoorwaarden en ben daarmee akkoord.


Aanmelding verzenden
 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2017. Alle rechten voorbehouden.