NATIONALE KUNSTDAGEN

Waarom bezoeken?

11e editie

De elfde editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021.

Locatie

Gewaardeerde kunst

185 kunstenaars exposeren hun werk tijdens de Nationale Kunstdagen.

Kunstenaars

Tickets

U bent van harte uitgenodigd om de beurs te bezoeken! Toegangskaarten koopt u hieronder in de voorverkoop.

Tickets

Nationale Kunstdagen 2021 op 6 en 7 november


De elfde editie van de Nationale Kunstdagen vindt in 2021 plaats op 6 en 7 november in Next Level – Evenementenhal Gorinchem.

De organisatie verwacht ook dit jaar weer duizenden kunstliefhebbers te mogen verwelkomen tijdens dit eerste weekend van de Nationale Kunstweek, waarvan de Nationale Kunstdagen de opening zijn.


Tijdens de beurs kunnen bezoekers gemakkelijk contact leggen met de kunstenaar omdat deze bijna in alle gevallen zelf aanwezig is. Veel kunstenaars nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan hun Atelier, om daar meer van hun werk te laten zien.Bent u kunstenaar en wilt u exposeren tijdens de Nationale Kunstdagen 2021? Meld u dan hier aan.


Wilt u als kunstliefhebber op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Kunst Flits, waarmee u regelmatig leuke aanbiedingen ontvangt voor beursbezoeken.

 Locatie

Next Level – Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

 Openingstijden

Zaterdag 6 november, 11:00 tot 17:30 uur
Zondag 7 november, 11.00 tot 17.30 uur

 Ruime parkeergelegenheid

Parkeertarief € 7,-

 Openbaar vervoer

Plan uw reis via 9292.nl


 Tickets

Wij heten u graag van harte welkom tijdens de Nationale Kunstdagen! U kunt hiernaast eenvoudig uw tickets bestellen. De dag en tijd die u kiest tijdens uw bestelling, is de dag en tijd waarop u verwacht te arriveren, het is geen enkel probleem als u op een andere dag of tijd komt (uiteraard binnen de openingstijden).

Coronapas
Vanaf 6 november is het tonen van de CoronaCheck-app ook verplicht bij de Nationale Kunstdagen en moet de organisatie alle bezoekers bij de entree vragen om een geldige QR-code. We verzoeken u vriendelijk deze te tonen aan onze medewerker bij de entree. Vergeet u daarbij ook uw legitimatie niet?

Mondkapjes niet verplicht
Het dragen van een mondkapje is niet verplicht tijdens de Nationale Kunstdagen omdat er al wordt gecontroleerd op de coronapas bij binnenkomst. U bent uiteraard vrij om er wel één te dragen, als u zich daar prettiger bij voelt.

Tot slot
  • Kom alleen als u geen verkoudheidsklachten en/of koorts heeft,
  • houd 1.5 meter afstand tot andere bezoekers, de kunstenaars en het personeel,
  • was of desinfecteer regelmatig uw handen.

De locatie waar de Nationale Kunstdagen plaatsvinden (Evenementenhal Gorinchem) heeft een document opgesteld waarin de meest gestelde vragen rondom deze nieuwe maatregelen worden beantwoord. U kunt deze hier bekijken.


  info@kunstdagen.nl  |     0162 58 09 09  |     www.kunstdagen.nl  

© 2008 - 2022 De Nationale Kunstdagen zijn een initiatief van Stichting Kunstweek.