Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen
Nationale Kunstdagen

Uitnodiging namens deelnemer

Beste heer/mevrouw,

Wij heten u graag van harte welkom op de Nationale Kunstdagen op zaterdag 10 of zondag 11 november 2018 in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Tijdens de Nationale Kunstdagen exposeren circa 200 kunstenaars. Er is dan ook een grote diversiteit aan kunst: u vindt op de Nationale Kunstdagen naast schilderijen, tekeningen en foto’s ook beelden, sieraden en grafiek. En dat allemaal voor vaak vriendelijke prijzen omdat u direct van de kunstenaar koopt, zonder dat deze commissie hoeft te betalen aan de organisatie. Om even bij te komen van de vele positieve indrukken die u op zult doen, kunt u op twee verschillende plaatsen in de beurshal genieten van heerlijke hapjes en drankjes en genieten van gezellige live muziek.

Als u hieronder uw naam en een geldig e-mailadres invult, ontvangt u binnen enkele minuten uw gratis toegangskaart op het door u ingevulde e-mailadres. Controleert u ook even uw Spam, Ongewenste e-mail/ Junk mail als u de toegangskaart niet binnen 5 minuten in uw inbox heeft ontvangen?

U kunt, per e-mailadres, maximaal één toegangsbewijs aanvragen. Wilt u meer kaarten kopen? Dan kan dat met 50% korting via deze link.

Graag tot ziens op 10 of 11 november in de Beursfabriek in Nieuwegein!

Met hartelijke groet,
Ashton Broeders
Beursmanager Nationale KunstdagenVoornaam
Tussenvoegsels
Achternaam

E-mail
 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2019. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer