Home        Nationale Kunstdagen 2017         Toegangskaarten met korting        Aanmelden kunstenaars     Partners & Sponsors

Enkele Kunstenaars

Jola Albers

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
-
www.uithaarkunst.nl

Louis Baeten

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
De stijl van Louis Baeten is het beste te omschrijven als uitbundig, vervult van spontaniteit, optimaal gekleurd en vol lef. Deze kwalificaties komen in de breedste zin tot uiting in het werk dat hij schildert. De keuze van de onderwerpen is zeer breed, van stadsgezichten, landschappen, stillevens tot abstracte werken. De toeschouwer proeft bij het aanschouwen voortdurend de harmonie tussen de persoon, de stijl en de creatie. Samengevat noemt Baeten zich dan ook graag een colorist.
www.mijnkunstboek.eu/louisbaeten

Wilhelmina van Beek Zoutewelle

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
Het maken van muziek-in-beeld-transcipties (in tekening en reliëf)is voor mij een manier om met muziek bezig te zijn en het altijd dicht bij me te hebben. Muzikale motieven worden vormgegeven en op deze manier wordt iets van de ruimtelijkheid die ik in muziek voel, zichtbaar gemaakt.
www.transcripties-in-beeld.nl

Shadon Bindraban

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
Shadon (Rajesh Bindraban), geboren op 13-05-1969 in Paramaribo, is afkomstig uit een muzikale familie. Hij is zanger, componist, liedjesschrijver, kunstschilder en bespeelt meerdere muziekinstrumenten. Shadon is autodidact. In zijn schilderijen probeert Shadon de schoonheid van de vrouw te vangen. Het is zijn missie het vrouwelijk schoon te vereeuwigen op het doek en een podium te geven. De ‘composities’ op het doek in de vorm van een vrouw, zijn beschilderd met acryl en hebben hoofdzakelijk afmetingen van 60 x 80 cm / 70 x 90 cm.
originalshadon.wix.com/art

Frans Bleiji

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
Beleving op het platte vlak, die beleving dat het lijkt alsof attributen vragen er afgehaald te worden en men de drang dat te willen doen moet onderdrukken. Dat is hetgeen wat de kunstenaar in zijn werk zoekt, niet alleen hoogte en breedte maar zeker ook de diepte. De diepte voor de derde dimensie op het platte vlak. Laat wat dat betreft het trompe-l’oeil maar voor zich zelf spreken. Het werk waarbij menigeen op het verkeerde been wordt gezet, wat dan ook het ultieme doel is in het werk van de kunstenaar Frans Bleiji.
www.fransbleiji.nl

Maartje de Boer

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
-
maartjedeboer@ziggo.nl

Elly Bogers

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
Creatief bezig zijn is voor mij heerlijk ontspannend. Je blijft leren en ontdekken. Verschillende materialen (alles wat ik tegen kom) verwerken in een schilderij is een echte uitdaging. In opdracht heb ik zeer persoonlijke kunstwerken gemaakt, waarin je kunt zien wat de opdrachtgever beweegt.
www.ellys-kunst.nl

Brighart

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
Ik maak kleurrijke schilderijen.Ik werk vaak met Rood, oranje en geel. Ik houd van experimenteren. Zo heb ik gewerkt met nylon paraplu’s.(2005); glas bolletjes en space-gel (2006); opake flakes(2007). Mijn favoriete onderwerpen zijn Energie, Energiebronnen ,higgsdeeltjes en Bewegingen in het universum.
www.brighart.nl

Mark Coenraads

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
De schoonheid van dier en natuur inspireren mij dusdanig om deze te vangen en over te brengen op het doek. Wildlife, landschappen, dierportretten zijn daarom ook mijn meest gebruikte onderwerpen. Als schilder is het een voorrecht opdrachten aan te nemen van mensen om hun geliefde huisdier te mogen portretteren.
www.markcoenraads.com

Auli De

Deelnemer Regionale Kunstdagen2014
-
www.tropical-talents.nl


Eerste  |  Vorige  |  Pagina 1 van 13  |  Volgende  |  Laatste  |
 
© Copyright Kunstdagen 2005 - 2019. Alle rechten voorbehouden.