NATIONALE KUNSTDAGEN

Waarom bezoeken?

Feestelijke 10e editie

De feestelijke tiende editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019.

Locatie

Gewaardeerde kunst

Ruim 200 kunstenaars exposeren hun werk tijdens de Nationale Kunstdagen. U vindt de beursplattegrond via de button hieronder.

Plattegrond (PDF)

Tickets met korting

U bent van harte uitgenodigd om de beurs te bezoeken! Toegangskaarten koopt u hieronder met 35% korting in de voorverkoop.

Tickets

Nationale Kunstdagen 2019 op 9 en 10 november


De tiende editie van de Nationale Kunstdagen vindt in 2019 plaats op 9 en 10 november, voor de derde keer in de Beursfabriek in Nieuwegein.

De organisatie verwacht ook dit jaar weer duizenden kunstliefhebbers te mogen verwelkomen tijdens dit eerste weekend van de Nationale Kunstweek, waarvan de Nationale Kunstdagen de opening zijn.


Tijdens de beurs kunnen bezoekers gemakkelijk contact leggen met de kunstenaar omdat deze bijna in alle gevallen zelf aanwezig is. Veel kunstenaars nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan hun Atelier, om daar meer van hun werk te laten zien.

Op zaterdag 9 november opent Claudy Jongstra (Kunstenaar van het jaar 2019) de Nationale Kunstdagen en daarmee ook de Landelijke Kunstweek. Zij neemt daarbij het Jaarboek Kunstenaars 2020 in ontvangst uit handen van de voorzitter van Stichting Kunstweek. Ook worden de Gouden K’s uitgereikt op 9 november.


Wilt u als kunstliefhebber op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Kunst Flits, waarmee u regelmatig leuke aanbiedingen ontvangt voor beursbezoeken.

 Locatie

Beursfabriek Nieuwegein
Symfonielaan 5
3438 EX Nieuwegein

 Openingstijden

Zaterdag 9 november en
zondag 10 november 2019
van 11.00 tot 17.30 uur

 Gratis parkeren

 Openbaar vervoer

Plan uw reis via 9292.nl


 Tickets

De feestelijke tiende editie van de Nationale Kunstdagen vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019. U bent van harte uitgenodigd om de beurs te bezoeken!
Toegangskaarten koopt u hiernaast met 35% korting in de voorverkoop.

Vrienden van Stichting Kunstweek en leden van de NABK kunnen een gratis toegangskaart aanvragen. Zij ontvangen daarover bericht vanuit deze organisaties.

Uiteraard zijn ook aan de kassa nog toegangskaarten verkrijgbaar. Daar gelden onderstaande prijzen:

Toegangskaart aan de kassa: € 14,50
Toegangskaart via deze ticketshop (35% korting):
€ 9,42
Kinderen onder begeleiding t/m 12 jaar: Gratis
CJP-pashouders (op vertoon aan de kassa): € 9,-
Museumkaart houders: € 10,-
Catalogus Nationale Kunstdagen 2019
Inclusief een gratis kunstboek t.w.v. € 19,95, zolang de voorraad strekt.
€ 5,-